Startende ondernemer

Dromen over een eigen bedrijf is iets wat veel mensen doen. Juist in deze tijd vraagt het veel lef om stap twee te zetten en ook echt te beginnen met je eigen onderneming. Hoe doe je dat en hoe bereik je succes? In Durven en Doen zitten twee van de vijf D’s die het karakter van een ondernemer kenmerken. De andere drie D’s zijn: Dromen (daar begint het mee), Denken en Doorzetten.

Omdat het bijna een zekerheid is dat een aantal zaken ook niet goed gaan, is doorzettingsvermogen misschien wel de meest noodzakelijke eigenschap die je als ondernemer moet bezitten. Geloof in je droom en vecht tot het einde!

In de startfase als ondernemer heeft u behoefte aan een flexibele, meedenkende adviseur. Er komen allerlei vragen op u af: wat is de juiste juridische bedrijfsvorm, welke fiscale startersfaciliteiten kan ik toepassen, hoe kan ik aansprakelijkheidsrisico's beperken, hoe stel ik een ondernemingsplan op, hoe richt ik mijn administratie in?

Gelukkig hoeft u deze vragen niet alleen te beantwoorden, Finergie staat u graag bij! Ook wij zijn immers starter geweest en hebben de stap van dromen naar durven genomen.Starter, springt u in het diepe?

  • Ondersteuning bij het ondernemingsplan
  • Keuze van de juiste ondernemingsvorm
  • Fiscale optimalisatie BTW en IB bijvoorbeeld middeling en carry-back mogelijkheden
  • Begeleiding bij de financieringsaanvraag
  • Structureren van de financiële administratie en organisatie

  Jan Deckersstraat 32-34, 5591 HS  Heeze    -    Postbus 149, 5590 AC Heeze                      T 040-2240000                         F 040-2240723                         E  info@finergie.nl