Automotive

De branche: In de afgelopen jaren hebben we kunnen zien dat de automotive branche afgleed. Een steeds trager groeiende wereldeconomie, met tegelijkertijd een dalend consumentenvertrouwen.  

De ondernemer: U staat als ondernemer in de automotive branche onder een enorme druk, als gevolg  van de lagere verkoopaantallen, verschuiving van de markt en bezuinigingen op zowel de particuliere als de zakelijke markt. De automotive branche is meer dan ooit in beweging. Het is daarom belangrijk dat u zich niet laat meeslepen, zodat u zich kunt blijven richten op wat perspectief biedt in de toekomst voor uw onderneming. U staat daarbij als ondernemer voor uitdagende keuzes.  

Finergie: Wij hebben in de loop der jaren veel kennis en ervaring opgebouwd in de automotive branche met zowel merk- en occasiondealers en gespecialiseerde onderhoudsbedrijven. We ondersteunen en adviseren u bij uitdagingen als het verlagen van overheadkosten, het optimaliseren van administratieve processen en het financieren van uw voorraad. Wij kunnen u helpen met onder meer financiële, fiscale en organisatorische vraagstukken.

 

Finergie kan u ondersteunen en begeleiden

  • Ondersteuning bij WBSO aanvragen en de innovatiebox
  • Begeleiding bij inkoop en voorraadbeheersing
  • Toetsing van naleving van Wwft 
  • Advisering en toepassing van de margeregeling
  • Begeleiding bij het opzetten van de juiste finacieringsstructuur
  • Begeleiding bij BTW aspecten handel binnen en buiten de EU

    Jan Deckersstraat 32-34, 5591 HS  Heeze      -      Postbus 149, 5590 AC Heeze      -      T 040-2240000      -      F 040-2240723      -      info@finergie.nl